Category Archives: Restante

Examenele de restanţă de luni, 17 septembrie, cu lector univ. dr. Raluca Radu

Examenele de restanţă de luni, 17 septembrie, ora 10, sala R3, cu lector univ. dr. Raluca Radu, se reprogramează pentru luni, 17 septembrie, ora 18.00, sala A101 (Clădirea Leu, Mezanin). Reprogramarea se face din cauza suprapunerii examenelor cu admiterile de master şi concursurile didactice din FJSC.

Studenţii de anul I şi II, zi şi ID, şi de master, anul I, zi şi IFR, vor da restanţele în aceleaşi condiţii în care au fost date examenele iniţial: referate sau teme refăcute şi test, după caz.

Mult succes,
Raluca Radu

Anunț

Examenul pentru restante sau mariri de nota la Tehnici de redactare
in presa scrisa (TRPS), anul I, grupa I, cu Marina Constantinoiu, va
avea loc luni, 17 septembrie, ora 10

Anunţ restanţă radio

Restanta pentru Tehnici de lucru in audiovizual (Radio) cu asist. univ. Antonia Matei va avea loc pe data de 13 septembrie 2012, ora 16, sala 605. Examinarea presupune sustinerea unei verificari scrise (DOAR pentru cei care nu au sustinut testul in sesiunea anterioara) si realizarea unui jurnal de stiri de 10 minute si a unui buletin de 5 minute (acestea doua pot fi trimise pe emailul antoniamatei@gmail.com pana pe data de 19 septembrie). 

Anunţ

– Țurcănașu Raluca – Ioana – are de dat o diferență la disciplina Tehnici de lucru în audio vizual (Radio);
– Iordache Cristina-Teodora – are de dat două diferențe la următoarele discipline: Introducere în sistemul mass-media și Tehnici de lucru în audio vizual (Radio).