Daily Archives: October 30, 2012

Invitatie la Radio Romania Actualitati

La 1 noiembrie 2012 Radio Romania sărbătorește împlinirea a 84 de ani de la prima emisie.Printre momentele care marchează anual această aniversare se numără și “Ziua porților deschise” ,zi în care radioul public așteaptă vizita tuturor celor care sunt interesați de un tur al instituției.

Cei care vor veni în ziua de joi,1 noiembrie ,intre orele 10.00-16.00 la intrarea din str.Temișana a Radio România ,vor fi întâmpinați de colegii noștri și conduși pe următorul traseu:

-Agenția de presă RADOR,centrul unde se monitorizează 24 ore din 24 informațiile difuzate(în limba română și 15 limbi străine) de către 57 posturi de radio și televiziune precum și din presa scrisă(150 de publicații) de pe toate continentele.

-Radio România 3 Net,primul post public de radio online.

-Radio România București fm,un post creat pentru a-ți oferi toate informațiile despre Capitală.

-Radio România Antena Satelor ,un post public cu acoperire națională dedicat spațiului rural.

-Studioul 31 al Radio România Actualități.

-Studioul “Mihai Zirra” al Redacției Teatru ,locul unde s-au înregistrat de-a lungul anilor cele mai multe dintre spectacolele de teatru radiofonic din Fonoteca de aur a Radiodifuziunii.

Anunt urgent

Studentii și cursanții școlii doctorale sunt rugați să își depună candidaturile pentru alegerea reprezentanților de an la secretariat, până în data de 31 octombrie 2012, inclusiv. Alegerile vor fi organizate conform metodologiei postate pe site-ul facultății și ”Regulamentului privind activitatea studentului”.